IPAR NAPJAI 2018

Mezőtúri Ipari Park az Ipar Napjai 2018 kiállításon

2018. május 15-18 között került megrendezésre a nemzetközi Ipar Napjai 2018 szakkiállítás, a Hungexpo területén, ahol a Mezőtúri Ipari Park is képviselte magát.  A részvétel célja, az Ipari Park népszerűsítése volt, - szabad területek értékesítése/bérbeadása -, befektetők invitálása városunkba. Ezenfelül, Mezőtúr rendezvényeinek és látnivalóinak ismertetése. A Mezőtúri Ipari Park standját megtisztelte jelenlétével Herczeg Zsolt Polgármester is. A 4 nap alatt, számos érdeklődőt tájékoztattunk Mezőtúr befektető-barát lehetőségeiről, melyet a városunkba betelepülni szándékozó vállalatok számára nyújtunk.

Sok olyan látogató is érkezett a standhoz, akik már jártak Mezőtúron: itt születtek, itt tanultak a Főiskolán, itt voltak katonák a Laktanyában, vagy a Téglagyárban dolgoztak anno. Nagy örömünkre, mindenki jó érzéssel emlékezett vissza a városunkban eltöltött időkre.
Bízunk benne, hogy a kiállításon való jelenlétünk meghozza gyümölcsét és egyre többen jönnek városunkba akár befektetési, akár turisztikai céllal.
Szűcs Lajos
Mezőtúri Ipari Park Kft. ügyvezetője